Når jeg behandler, er jeg opmærksom på, at årsagen til dit problem ofte findes langt fra det område, hvor du mærker at smerter eller ubehag er opstået. Ubehag kan være nedsat kraft, hævelse, sovende fornemmelser, eller lignende.

 

Et eksempel: Din krop danner arvæv, når du kommer ud for skader, operationer, infektioner, og irritationer. Arvævene forsvinder ikke, men bliver strammere med tiden. Hinderne der omgiver organer, nerver, kar og muskler, vil således (utilsigtet) være hæftet sammen og den naturlige indbyrdes bevægelse og blod-forsyning nedsættes.

 

For at undgå ubehag herved, vil din krop (ubevidst) være tilbøjelig til at rette ind efter stramningerne. Det kan medføre at du kan komme til at bevæge dig på en måde, der belaster led og muskulatur andre steder i kroppen. Altså skal en effektiv behandling rettes mod ”den oprindelige skade”.

 

Jeg lægger din behandling tilrette ud fra indgående oplysninger om dine problemer og de uheld, sygdomme og operationer, du har gennemgået i dit liv. Det er vigtig at vide så meget som muligt, når vi skal finde frem til årsagen til dit problem.

Hvad kan jeg som Osteopat  gøre for dig? 

 

Læs mere om følgende emner:

Hvad er Osteopati?

Hvad kan osteopatien gøre for dig?

Hvad er Kraniosakral Terapi

Hvad koster det - og hvor er det? 

 

Tilbage til forsiden